20172017-02-17T02:36:49+02:00

Kedves házaspárok!

Az idei Házasság Hete alkalmából Szerelmes Kalandtúrára hívunk meg benneteket, amelynek keretében kapcsolaterősítő feladatok elvégzése által a hétköznapok egyhangúságát egymásnak ajándékozott idővel színesíthetitek. A feladatok nagy része szabadon ütemezhető a rendelkezésre álló időszakban.

Akik kiálljátok a próbát, és a megtapasztalásaitokról, élményeitekről rövid beszámolót küldtök nekünk február 25-ig, jutalomban részesülhettek. A legfőbb jutalom és nyereség természetesen az lesz, hogy kapcsolatotok elmélyül, és újra egymásra találtok.
A hét feladatból álló kalandtúrát az ITT megtekinthető “kártyák” segítségével járhatjátok végig. Időben fogjatok hozzá, nehogy stressz forrása legyen, és elveszítse értelmét a játék. Játsszatok együtt, érezzétek jól magatokat, és kerüljetek közelebb egymáshoz!

A beszámolókat február 25-e estig várjuk a kertesz.maria@csalad.ro e-mail címre, a nyerteseket február 26-án sorsoljuk ki és értesítjük. (A beszámoló mellé írjatok elérhetőséget, telefonszámot is!).

Nyeremények:
– 300 RON kedvezmény az augusztus 2-a és 6-a között Szelterszen megszervezésre kerülő Szülők Iskolája programunkon való részvételhez
– 200 RON kedvezmény az október 13-a és 14-e között megszervezésre kerülő házaspárok lelkigyakorlatán való részvételhez

A feladatokkal kapcsolatos kérdésekkel a 0743 152 008-as telefonszámon keressetek.

Megjegyzések az ötödik feladathoz:

♥ Február 12. vasárnap – Ma is rácsodálkoztam arra, hogy….
♥ Február 13. hétfő – Abban is társam vagy….
♥ Február 14. kedd – Akkor kaptam a legtöbbet Tőled, amikor….
♥ Február 15. szerda – Igazi ajándéknak élem meg a kapcsolatunkban azt, hogy….
♥ Február 16. csütörtök – Amit mindig is becsültem Benned:
♥ Február 17. péntek – Hálás vagyok Neked azért, mert….
♥ Február 18. szombat – Kiegészítesz engem abban, hogy….
♥ Február 19. vasárnap – Gyógyítólag hatsz rám, amikor….

Február 13-án, hétfőn 18 órától Baróton a Party Pub vendéglő emeleti termében „Társ(as)játék” címmel csoporttevékenységet szerveznek házaspároknak Kondor Ágota mentálhigiénés szakember, tanár és Pálfy Aliz mentálhigiénés szakember, pszichológus vezetésével. A résztvevők száma korlátozott, érdeklődni Bogyor Izabellánál lehet.

Február 14-én, kedden 18 órától az Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár Termében 18 órától (a megszokott időponttól eltérően!) a Tortoma keretében „Családi mintáink hatása kapcsolatainkra, életünkre” címmel Papp Adolf és Balázs Réka sepsiszentgyörgyi családterapeuta házaspár tart vetítéssel egybekötött előadást. 20 órától a Rózsa vendéglő Romantika Termében gyertyafényes, meghitt hangulatú vacsorát szerveznek házaspároknak.

Február 15-én, szerdán 18 órától „Az otthoni hét év” címmel Demeter Gyöngyi helyi óvodapedagógus interaktív előadására kerül sor a baróti unitárius templomban, 20 órától a Mementóban filmvetítés és beszélgetést szerveznek fiatalokkal. Műsoron: a „Ha maradnék…” című amerikai filmdráma. (2014, 107 perc)

Február 15-én, szerdán 19 órától Köpecen „Szerepmegosztás a családban és az életkedv megmaradása” címmel Tordai Zsófia baróti pszichológus tart előadást a református imateremben.

Február 16-án, csütörtökön 17 órától „Konfliktuskezelés a családban” címmel tart előadást Fancsal Zsolt magyarhermányi református lelkipásztor a baróti református altemplomban.

Február 16-án, csütörtökön 18 órától Bodoson „Az otthoni hét év” címmel Demeter Gyöngyi baróti óvodapedagógus tart interaktív előadást az óvodában.

Február 17-én, pénteken 18 órától a baróti római-katolikus templomban szentmise lesz, utána „…életem fele. A nagyobbik fele” címmel Dénes Kinga pszichológus, a Diakónia Keresztény Alapítvány munkatársa tart beszélgetéssel egybekötött előadást a római katolikus imateremben.

Február 18-án, szombaton a Gyulai Líviusz a baróti városi könyvtár olvasótermében 11 órától családi délelőttöt szerveznek játékos együttléttel, gyerekeknek/tinédzsereknek és szüleiknek. Ugyanaznap 10 órától „Minden egy helyen… a Nagy Napért…” címmel egész napos esküvői, kiállítás és vásár lesz a városi művelődési házban.

Február 19-én, vasárnap 11 órától záró istentisztelet lesz a baróti református templomban.

Február 18-án, szombaton 20 és 23 óra között Bölönben éjszakai romantikus fürdőzés házaspároknak a Bölöni Borvizek Útja Központban (A résztvevők száma korlátozott, jelentkezni pénteken 12 óráig lehet Demeter Máriánál: 0748 037 333).

Február 18-án, szombaton Csernátonban a Kovács Panzió kisebb éttermében romantikus estét szerveznek házaspároknak vacsorával, romantikus zenével, tánccal, lelki programmal.

“Ketten hármasban”
2017. február 12-én  15 – 20 óra között
Helyszín: Fitód, Kultúrház

A programban film, szentmise és meglepetés lesznek!
Szervezik a csíkszentléleki plébániához tartozó házaspárok a Csíkbánkfalviakkal közösen
Részvételi díj: 35 RON/házaspár
Jelentkezni a 0742029436-os telefonszámon lehet febr. 5-ig

Csíkkozmás, közösségi ház
Febr. 19-én 15 órától kb. 21 óráig
Csodák a házasságainkban
“Az Úr velük volt munkájukban, és tanításukat csodákkal kísérte és igazolta.” Mk16,20

Meghívottunk: Dánél Magdika és Sándor
-A program jellege: interaktív program, tanítás, szentmise, közös ünneplés, páros beszélgetés gyertyafényes vacsoránál

Szervezők: a helyi családos és asszonyközösség ill. az önkormányzat
Szeretettel várjuk a fiatal és idősebb házaspárokat ill. jegyeseket is !

Két program:

-Taverna étterem febr. 15 szerda

-Szent Ágoston templom febr. 18 szombat

Febr.13. hétfő, 19.00 Filmest – Kultúrház
Febr.15. szerda, 19.00 Hálaadó szentmise, Bátor Botond, Pálos szerzetes- Katolikus templom
Febr.16. csütörtök, 19.00 Tanúságtétel –  két helyszínen, két házaspár, Bános és Sáros út kápolna

Febr.17. péntek, 19.00 Veled kiteljesedve – Hány fél egy teljes egész? Úton a teljesség felé.

Szénégető István előadása – Polgármesteri hivatal díszterme

Február 12, Vasárnap

10,30 Ünnepélyes nyitó szentmise jegyeseknek, házasoknak

Bemutatja  Fábián Zoltán plébános

Február 14, Kedd – helyszín a csíkszentimrei Fazi panzió étterme

19,00 Páros játékok

19,30 Előadás: Koszta Csaba és Zsófia házaspár

20,00 Romantikus vacsora, kellemes élő zenével

Február 17, Péntek – helyszín a Napközi otthon

19,00 Előadás: Ilyés Zsolt – csíkszentléleki plébános, házas csoport vezető

Foglalkozás a gyerekeknek a helyi óvónők vezetésével

 Február 18, Szombat – helyszín a Napközi otthon

16,00 Előadás Nagy Tibor és Ildikó: Batthyány-Strattmann László élete

Foglalkozás a gyerekeknek a helyi óvónők vezetésével

18,00 Közös teázás és közös beszélgetés

Az egymással való találkozás örömét megélve a hét alatt, úgy a szülők, mint a gyerekek számára nagy élmény lehet. A programba való bekapcsolódásra bátorítjuk a helyi közösség többi tagjait is, hogy vigyék közel a fiatalokhoz a tartós és örömteli házasság megélésének példáit.

Azt szeretnénk, hogy a rendezvényen megjelent házaspárok életkedvét megerősítsük. Egy jókedvű házaspárt látva az közvetítődik, hogy az emberek képesek boldogítani egymást és a közösségünk fiataljai számára is azt sugalljuk, hogy a házasság jó döntés.

A házasság hete a hűség, az egymás iránti figyelem, a gyengédség, a humor és a derű felfedezésére hív, a legfontosabb üzenete a bátorítás: mindenkinek megvan a lehetősége megtalálni élete társát, és megtalálni a megújulást, a szenvedélyt.

A házastársaknak szóló rendezvény alatt a gyerekeknek külön foglalkozásokat biztosítanak a helyi óvónők. A legkisebbek rajzfilmet néznek, színeznek, beszélgetnek, valamint közös játékokat is játszódnak.

“Ketten hármasban”
2017. február 12-én  15 – 20 óra között
Helyszín: Fitód, Kultúrház

A programban film, szentmise és meglepetés lesznek!
Szervezik a csíkszentléleki plébániához tartozó házaspárok a Csíkbánkfalviakkal közösen
Részvételi díj: 35 RON/házaspár
Jelentkezni a 0742029436-os telefonszámon lehet febr. 5-ig

.„Állja a sarat” a házasságunk címmel
P.Laszló Rezső Pálos atya tart
házasoknak és pároknak (házasságra készülőknek) házas estét
2o17 február 16 -án 19 órától a közösségi házban.

A Szent Rita Nőegylet szervezésében

Február 17-én pénteken egy interaktív előadással kapcsolódunk bele a
rendezvénysorozatba.

Február 19-én vasárnap a Szent István templomban a fél 10-kor kezdődő szentmise keretében a házasok megújítják fogadalmukat majd a szentmise végén szentségi áldásban részesítjük egyenként a házasokat, valamint a házasságra készülő párokat.

Mindenkit szeretettel várnak Hargitafürdőn a pálos szerzetesek!

Bátor Botond OSPPE

Február 13-án, hétfőn 18 órától Kézdiszentléleken a közösségi házban a helyi házas közösségnek Ilyés Erika segítőnővér szervez együttlétet.

Február 14-én, kedden 18 órától a kézdivásárhelyi Boldog Özséb Plébánia fiataljainak Kertész Tibor és Marika, a Gyulafehérvári Családpasztorációs Központ munkatársai tartanak előadást „Szerelembe estem” címmel.

Február 18-án, szombaton Csernátonban a Kovács Panzió kisebb éttermében romantikus estét szerveznek házaspároknak vacsorával, romantikus zenével, tánccal, lelki programmal.

Február 19-én, vasárnap 12 órától a Boldog Özséb- templomban ünnepi szentmise lesz a házassági fogadalom megújításával, a házaspárok megáldásával. Szintén vasárnap 11 órától a kézdivásárhelyi főtéri református templomban a családokért és a házasságokért imádkoznak, 18 órától a Kálvin Központ ebédlőjében fórumbeszélgetést tartanak „A házasság évszakai” címmel Bögözi Éva és Simon vezetésével.

Február 16-án, csütörtökön 18 órától Kisbaconban csoporttevékenységet szerveznek fiataloknak „Szerelem, párválasztás, felelősségteljes szexualitás” címmel a baróti Bogyor Izabella gyógypedagógus, mentálhigiénés szakember és Demeter Mária szociális szakértő vezetésével az iskolában.

Február 17-én, pénteken 20 órától a kisbaconi iskolában filmvetítés és beszélgetés lesz fiatalokkal. Műsoron: a „Ha maradnék…”  című amerikai filmdráma (2014, 107 perc).

Kötő(zkő)dés?! Együtt, jóban-rosszban (előadás, beszélgetés) Előadó: Orosz Balázs családterapeuta (Szeged)

Helyszín: Kisperegi Református Parókia imaterme

Időpont: 2017. február 17. (péntek), du. 19 óra

Több program a következő négy helyszínen-különböző szervezésben:

Február 5-én – Mihalec Gábor: Intimitástréning

Február 12-én a Tóközi Református Gyülekezet Páros napot szervez

Február 12-19 között – a Ferences templomban

Február 11-én 18 órától a kolozsvári belvárosi gyülekezet imatermében (Kogălniceanu utca 21. szám). Dányi Zoltán pasztorálpszichológus, pár- és családterápiás szakember tart előadást Veled kiteljesedve címmel Az előadás kötetlen beszélgetéssel folytatódik.

Február 16-án 18 óra Reményik galéria, PÁRbeszélgetés

RÉSZLETEK:

Ferences templom

2017.02.12. vasárnap 12.00 órától Szentmise

2017.02.12. vasárnap15.00 órától Szentségimádás a házasságért

2017.02.14. kedd 17.00 órától Szentségimádás a házasságért

18.00 órától Szentmise

2017.02.15. szerda böjt és ima a házasságért (ajánlás: 20.00-22.00 óra között házaspárok közös imája, egymásért és házasságukért)

2017.02.19. vasárnap 12.00 órától Szentmise A Szentmise alatt a jelenlévő házaspárok megáldása

Mihalec Fb-esemény itt: https://www.facebook.com/events/1163815243733399/

Páros napot szervez február 12-én, vasárnap a Tóközi Református Gyülekezet. Az alkalom különlegessége, hogy 10 órától az istentisztelet keretében ismét elmondhatják egymásnak a házaspárok a házassági-fogadalomtételt, megerősítve ezzel szeretetük kötelékét. Igét hirdet ifj. Berke Sándor lelkész, szakács. A közös ebédet követően kávézásos ismerkedésre, majd egy házaspároknak kitalált foglalkozásra, beszélgetésre kerül sor Sógor Árpád lelkész, családterapeuta vezetésével. A Páros nap alatt gyermekfelvigyázást biztosítunk!
Teljes program:
Házasság hete 2017 – Veled kiteljesedve
Páros nap
10:00 Istentisztelet. Igét hirdet: ifj. Berke Sándor, lelkész, szakács
          házassági fogadalomtétel-megújítás
13:00 Ebéd a templom alagsorában
14:00 Kávé és ismerkedés

14:30 Összjáték – foglalkozás házaspároknak. Sógor Árpád, lelkész, családterapeuta

Február 16: 18-19 óra, Reményik Galéria, B-dul 21 Decembrie 1989/Kossuth L. u. 1 szám.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, párkapcsolatban élőt, hogy ezt a témát járjuk körül Vitus-Bulbuk Emese vezetésével egy csésze forró tea, egy pohár bor kíséretében, a Kolozsvári Evangélikus-Lutheránus Egyházközség szervezésében.
PÁRbeszélgetés programunkon meghívottunk segítségével az együtt fejlődés, az egymás általi kiteljesedés lehetőségeiről, módjairól beszélgethetünk. Ez az alkalom lehetőséget nyújt arra, hogy egymást jobban megismérjék a párok, egymásra hangolódjanak.

Nincs kire bízni a gyereket? Ez ne legyen akadály, ugyanis az alkalom ideje alatt, gyerekfoglalkozást biztosítunk az egyházközség gyülekezeti termében.

Február 15-én, szerdán 18 órától Középajtán „Vagyunk ketten két szép nyárfa” címmel Boda Katalin, a Romániai Keresztyén Nők Ökumenikus Fóruma baróti referensének előadására várják az érdeklődőket, 19 órától filmvetítésre kerül sor, műsoron a „Szerelmünk lapjai” című romantikus amerikai film (2004, 123 perc). Mindkét program helyszíne a református imaterem.

Házas kalandtúra –adj találkát párodnak – meghívás együttlétre kérdésekkel  febr 7-től 20-ig
Helyszín: Ama Deus kávézó, Forradalom u. 8 sz., nyitvatartási idő alatt bármikor

  1. Vasárnap  -Kistemplom  

-11 óra (!javítva!)  Ima a házasságért – kezdő istentisztelet Fekete Márton igehirdetésével

  1. Hétfő

-19 óra Veled kiteljesedve – Szénégető István családreferens pap előadása

Helyszín:  Deus Providebit Ház Sáros u.(Targului) 2. sz.

  1. Kedd

-18 óra Boldogan éltek …. út a teljesség felé – Vezeti Bakó Mária lelkigondozó

-interaktív beszélgetés házas és együttjáró pároknak műhelymunka elemekkel mese kapcsán

Helyszín: Ama Deus kávézó Forradalom (Lenin) u. 8. sz.

Már egyyüttjáróként is azt tervezzük, hogy egymásnak társai leszünk, egymást segítjük a kibontakozásban. Ez azonban nem magától megy. Mi akadályozza és mi az, ami segít abban, hogy valóban kiteljesedést hozzon a kapcsolatunk.

  1. Szerda

-18 óra Beszélgetés egy film kapcsán, szeretetvendégség

 Helyszín: Kistemplom, Gyülekezeti ház (Stefan Cel Mare u. 26. sz.) Isten a társat segítőnek adta, és ezt sokszor hálával élik meg a házaspárok. Máskor sokan ellenfélnek élik meg a párjukat vagy ami még rosszabb ellenségnek. És ilyenkor vannak csaták, játszmák – de mindez miért? Mi az oka, hogy még a legjobban induló házastársi kapcsolatokban is van nehézség? Esetenként annyira megromlik a kapcsolat, hogy a család széthullása fenyeget. Van-e visszaút ilyen terhelt élethelyzetekből? Mit tehetnek a házastársak a kapcsolatukért? És mit élhet át egy ilyen helyzetben a gyermek? Ezekről és hasonlókról beszélgetünk a film kapcsán, egy csésze tea és finom péksütemény mellett. 

  1. Csütörtök

-19 óra Ima a házasságért  -a Házas Hétvége mozgalom családjaival

Helyszín: Keresztelő Szt. János plebániatemplom- vezeti Balla Imre segédlelkész

-18 óra Ünnepeljük a házasságot – Gemini vendéglő, Marosszentgyörgy -meghitt együttlét marosszentgyörgyi házaspároknak

Bejelentkezés a 0744-799055-ös telefonszámon vagy az adelasofalvi@yahoo.com címen

 

  1. Péntek

-18 óra Ünnepeljük a házasságot –meghitt vacsora pároknak beszélgetéssel, meglepetéssel

A Házas hétvége mozgalom szervezésében, meghívott Balla Imre segédlelkész

Helyszín: Dona vendéglő (Rózsák tere 43 sz.)

Bejelentkezést kérünk a hazassaghete.ro alatt ITT

 

  1. Szombat

-10 óra Egy délelőtt a házasságért – beszélgetős együttlét pároknak

Helyszín: Gecse Dániel Szakollégium (Erdő u. 7b , Bod Péter Diakóniai Központ)

Bejelentkezés a Maros-Mezőségi Református Egyházmegye lelkészi hivatalaiban

 

  1. Vasárnap-10 óra záró szentmise, bemutatja Balla Imre segédlelkész

Helyszín: Keresztelő Szent János plebániatemplom, Rózsák tere 61.

  1. Vasárnap

-18 óra Ünnepeljük a házasságot– meghitt vacsora pároknak

Helyszín: Dona vendéglő (Rózsák tere 43. sz.)

Bejelentkezést kérünk a hazassaghete.ro alatt ITT

 Több iskolában házaspárok beszélnek életükről a diákoknak (a Philothea Klub szervezésében).

Ünnepeljük a házasságot

Február 16. Csütörtök 18 óra – Gemini vendéglő, Marosszentgyörgy

Meghitt együttlét marosszentgyörgyi házaspároknak

Bejelentkezés a 0744-799055-ös telefonszámon vagy az adelasofalvi@yahoo.com címen

Február 13-17 esténként 6 órai kezdettel a Marossszentkirályi Református Egyházközség gyülekezeti termében (Bibliakör) előadás-sorozat lesz Ismerd meg a szeretretnyelvedet-plakát alább

Február 12. vasárnap du. 18 órakor Dányi Zoltán (Budapest) házasságterapeuta Veled kiteljesedve címmel tart előadást. A rendezvény nyitott, bárkit szívesen fogadunk. A résztvevőket szeretvendéségre is hívjuk, ezért visszajelzéseket várunk a 0745 692 666 telefonszámon, vagy a laszlovr@yahoo.de címen.

Február 13-17 esténként 6 órai kezdettel a Marossszentkirályi Református Egyházközség gyülekezeti termében (Bibliakör) előadás-sorozat lesz Ismerd meg a szeretretnyelvedet

Előadó: Veress László lelkipásztor.

Nagybánya Krisztus király plebánia és Szentháromság plebánia közös programja 

Interaktív előadás

2017. február 14., kedd 18 óra
Az este előadói, a beszélgetés vezetői: Balla Imre Házas Hétvégés pap,

Varga Gyula és Melinda Házas Hétvégés házaspár

Egy meghitt gyertyafényes este jegyeseknek, házaspároknak

Helyszín: NYÁRÁDSZEREDAI VÁROSI könyvtár
Bővebb információ: Kislaki Sándor-Irmus 0743-917.247

Lelkinap házapároknak

2o17.február 18. szombat

Meghívott Szénégető István családrefens pap

Program:

14.00 Köszöntés

14.10  Ima
14.30 Előadás
15.10 Szünet
15.20 Előadás
16.00 Szünet
16.15 Szentmise

Helyszin a parajdi katolikus templom!

A Vártemplomi Református Egyházközség már a harmadik alkalommal csatlakozik a “Házasság Hete” kezdeményezéshez, február 12-én a 25 és 50 éves házasokat köszöntjük a délelőtt 10 órától kezdődő hálaadó istentiszteleten.

Résztvételi szándékukat kérjük jelezzék a következő elérhetőségek egyikén: Bucsi Zsolt Tamás 0742 413 269, Hajdú Loránd 0740 656 386

Február 13-án, hétfőn 18 órától „Veled kiteljesedve” címmel Papp Adolf és Balázs Réka sepsiszentgyörgyi családterapeuta házaspár tart előadást az unitárius egyházközség tanácstermében.

Február 14-én, kedden 18 órától szintén az unitárius egyházközség tanácstermében Róth Levente és Beke Boróka vezetésével szerveznek programot „Beszélgetés, beszéltetés – erőszakmentes kommunikáció” címmel.

Február 15-én, szerdán 18 órától „Életeddel az életemben” címmel beszélgetés szerveznek a házasság hete arcaival a Szemerjai Református Egyházközség parókiai könyvtárában. Moderátor: Kovács István és Pál Tünde.

Február 16-án, csütörtökön a Szemerjai Református Egyházközség parókiai könyvtárában „Szerelempatak – szexualitásról, szerelemről a Biblia alapján” címmel tart előadást Bustya János református lelkipásztor.

Február 17-én, pénteken filmnézés és beszélgetés lesz az unitárius egyházközség tanácstermében,

Február 18-án, szombaton 11 órakor indul a „Jóllétünkért” elnevezésű családi túra, este gyertyafényes vacsora lesz az unitárius egyházközség tanácstermében.

Február 19-én, vasárnap 11 órától záró istentisztelet a szemerjai református templomban, szolgál Incze Zsolt református esperes.

Két plakát:

-Szombatfalvi Szent György egyházközség

-Bocskay Házban Dányi Zoltán

Veled kiteljesedve!

Házasság-heti előadás a székelyudvarhelyi Bocskai Házban, 2017.
február 13-án hétfőn 18.00 órától. Előadó: Dányi Zoltán
lelkipásztor, pár- és családterapeuta.

Február 12-én este 5 órakor hálaadó szentmise, amelynek keretében megáldjuk a házassági évfordulót ünneplőket.

Tanúságot tesznek Ármos Attila és Brigitta a Házas Hétvége Partiumi régió felelősei.
Majd gyertyafényes vacsora és sok-sok meglepetés.

A Temesvár-Józsefváros plébánián működő családos csoport is
csatlakozik a Házasság Hete programsorozathoz.

Vasárnap, február 12., 17.30 óra „Családos életutak” – Családos találkozó

Péntek, február 17., 18.00 óra   Ima a családokért

Szombat, február 18., 11.00 óra   Gyermektalálkozó

Vasárnap, február 19., 11.30 óra  Szentmise a családokért a temesvár-józsefvárosi plébániatemplomban

A tevékenységek helyszíne: Temesvár-józsefvárosi római katolikus új plébániaközpont  (Temesvár, Dragalina út, 11 sz.)

A nyitó programara február 12-én, fél hattól, az új plébánia
közösségi termében kerül sor. Címe: Családos életutak.
Házaspárok mesélnek a családról, házasságról. 

Ferbuár 17-én ökümenikus imára hívjuk a családokat. Református
és katolikus családok együtt imádkoznak a házasságért és a
családokért. Helyszín: az új plébánia közösségi terme.

Szombaton, február 18-án, 11:00 órai kezdettel gyerekprogramra
várjuk a legkissebbeket, a plébánia közösségi termébe. A
foglalkozás témája a család. 

Az eseménysorozat záróakkordja a február 19-ei ifjúsági és
családos szentnmise, kezdete 11:30. Ezen bemutatkozik a családos
csoport. A szentmisét Szilvágyi Zsolt plébános mutatja be. 
Mindenkit szeretettel várunk!